Compromís per Novelda crea els Premis 25 d’abril

Compromís per Novelda crea els Premis 25 d’abril, una iniciativa que pretén reconéixer el compromís de persones i col·lectius que treballen per millorar la vida dels seus conciutadans des de diversos àmbits.

L’ermita de Sant Felip acollirà divendres que ve, a les set i mitja de la vesprada, el lliurament de reconeixements de la primera edició dels Premis 25 d’abril, una iniciativa que naix amb vocació de continuïtat i que en aquesta ocasió se centrarà en la labor social i la trajectòria cultural de persones o col·lectius.

La portaveu de Compromís per Novelda, Silvia Anna, presentava la primera edició dels Premis 25 d´abril com una proposta que persegueix posar en valor el treball desenvolupat en àmbits com la cultura, l’associacionisme, la sanitat, el medi ambient o aspectes humanitaris, entre altres, per part de persones o col·lectius que “mereixen el nostre reconeixement i aplaudiment per treballar de manera desinteressada i portar lluny el nom de Novelda”.

En aquesta ocasió l’acte de lliurament de premis, convocat per al divendres, 22 d’abril, a les 19:30h en l’ermita de Sant Felip, comptarà amb la participació del cantautor Andreu Valor.